Temakveld med Julia Martinčič

Julia Martinčič er gjestelærar på vårens kurs i fantastisk litteratur, og i det høvet inviterer vi til temakveld på akademiet!

Martinčič debuterte i fjor med «Hjertet er en alien», ei samling science fiction-noveller, på Tiden Norsk Forlag. I kveld vil ho presentere boka og snakke om eigen skrivepraksis, samt ha ein samtale med skrivelærar Rolf Enger om science fiction-sjangeren.

«Martinčič skriver om ny og fantastisk teknologi og menneskers møte med denne. Fokuset på teknologien i seg selv er dempet: Her er det ikke intrikate beskrivelser av nye vitenskapelige idéer. (…) Hos Martinčič ser vi verden, teknologien og det ukjente gjennom menneskenes (og androidenes) blikk. Et blikk som er friskt, originalt og underliggjørende.»
Kjetil Karlsen, Nye Nova

https://www.nyenova.no/bokomtale-av-kjetil-karlsen…/

Temakveldane er arrangement der akademiet gjev det allmenne publikum høve til å møte gjestelærarane våre i ei intim ramme, og der det òg vert mogleg for publikum å stille spørsmål til og samtale med forfattaren.

Temakvelden finn stad i Skrivekunstakademiet sine lokale på Georgernes Verft 12. Inngang E.

Kl. 19:00

Ope for alle.
Gratis inngang.
Mingling og høve til å kjøpe øl og vin.
Vel møtt!