Temakveld med Sandra Lillebø og Anna Kleiva

Denne veka har Anna Kleiva vore lærar i kurset metode og prosess, og skal på temakvelden snakke med gjestelærar Sandra Lillebø om metode og prosess i skrivinga, og om Sandra Lillebø sin nyaste roman, Ein fransk familie. Vi gler oss!

Sandra Lillebø er fødd i 1978 i Ålesund og bur i Bergen. Ho debuterte som forfattar i 2011 med diktsamlingen Navnet på den ensomme er frigitt. Etter to diktsamlingar kom romanen Tingenes tilstand i 2020, og i 2023 er ho aktuell med romanen En fransk familie.  

Anna Kleiva er fødd i 1985 i Oslo. Ho er oppvaksen på Vinstra og bur i Oslo. Ho debuterte med diktsamlinga Ti liknande versjonar i 2011 og har sidan debuten gitt ut diktsamlingar, gjendiktingar og seinast den litterære collagen Echo Mountain. 

Temakveldane er arrangement der akademiet gir det allmenne publikum høve til å møte gjestelærarane våre i ei intim ramme, der det også vil bli mogleg for publikum å stille spørsmål til og samtale med forfattaren. Temakvelden finn sted i Skrivekunstakademiets lokale på Georgernes Verft 12. Inngang E

tidspunkt kl. 19.00 (til ca. 21.00)

Ope for alle.

Gratis inngang.

Temakveldene på Skrivekunstakademiet er støtta av Bergen Kommune og Kulturdirektoratet.