sommarkurs med maria navarro skaranger og gunnar wærness

Sommarkurset går over fire dagar og passar for deg som ynskjer å kome i gang med skriving for alvor, eller få eit kick til å kome vidare. Ikkje minst: møte andre som òg interesserer seg for skriving og har eit ønskje om å utvikle seg litterært. Kurset vert halde i Skrivekunstakademiet sine lokale på Verftet. Kurset vil i 2022 vere frå 27-30. juni. Kursleiarane er Maria Navarro Skaranger og Gunnar Wærness, og kurset koster 4000 kroner.

Du søkjer med fem til sju sider sjølvskriven tekst av skjønnlitterær karakter, og det er desse sidene det i hovudsak vil bli arbeidd med på kurset. Det er derfor viktig at deltakarane er førebudde på at alle les kvarandre sine tekstar, og at ein har lese tekstane før kursstart. Vi tek inn inntil 12 søkjarar.

Søknadsfrist er 20. mai 23.59 og du søkjer her

Foto: Gunnar Wærness – Eva Lene Gilje Østensen

Maria Navarro Skaranger – Io Sivertsen