Ny kontorfullmektig!

Anngjerd Rustand vikarierer som kontorfullmektig høsten 2020.

Anngjerd Rustand vikarierer som kontorfullmektig høsten 2020.

Anngjerd Rustand (f.1982) går inn i rolla som kontorfullmektig ved Skrivekunstakademiet frå hausten av, ettersom Eli Fossdal Vaage skal ha skrivepermisjon. Vi gler oss! Anngjerd Rustand er biletkunstnar med utdanning frå Kunsthøgskulen i Bergen (master i kunst 2010) og Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Ho var student ved Skrivekunstakademiet  i 2017–18, der ho blant anna var redaktør for studentantologien Jeg trenger ikke bein for å stå her. Rustand har også vore redaksjonsmedlem i Vagant, og driv dessutan forlaget Trippelpunkt, det ho gir ut eigne og andre sine kunstnarbøker. Ho debuterte skjønnlitterært i Signaler 2019, og arbeidar no med si første bok.

Rustand er òg kvinna bak det fantastiske, nye biblioteket på Skrivekunstakademiet, som i fjor fekk ei etterlengta oppgradering.

Anngjerd.no

Trippelpunkt.no