Temakveld med Thure Erik Lund

Thure Erik Lund er ein særmerkt og høgt prisa forfattar, og blir gjerne skildra i ordelag som kompromisslaus, nyskapande, kritisk og drivande. Fredag 28. januar kjem han til Skrivekunstakademiet og held innlegg om romanen og den siste boka si, Straahlbox.

Om denne boka heiter det:

Straahlbox er en bok full av historier som vokser ut av teksten og tar oss over alle grenser språklig, mentalt og verdslig. Teksten vrir og vrenger på seg, forskyver tid og rom og identitet, og tvinger leseren til hele tiden å justere sin forståelsesplattform for ikke å miste fotfestet. Slik leder fortelleren leseren stadig dypere ned og rundt i menneskenes innerste gjemmer. Det er smertefullt og samtidig eggende, trist og uendelig rørende, klart og ugjennomtrengelig, som den materielle verden er.

Arrangementet går av stabelen på Skrivekunstakademiet, USF Verftet. Gratis og ope for alle. Vel møtt klokka 19!